Новини

Вітаємо з Новим роком!

Шановні працівники ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», ТОВ «Ливарно-механічний завод», ПП «Стіл Сервіс» та інших підрядних підприємств, ветерани, колеги, друзі!

Очікування та прихід новорічних і різдвяних свят – це завжди хвилююча, дивовижна і радісна пора. Від імені профспілкового комітету первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» щиро вітаю вас з Новим 2021-м роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці чудові зимові свята принесуть у ваші домівки мир, радість, тепло родинного затишку, добробут, а 2021-й рік буде багатим на добро, щедрим на успіхи та досягнення! Бажаю, щоб усі проблеми залишились у старому році, а новий став би стартовим майданчиком для здійснення всіх ваших мрій і бажань!

Зичу всім міцного здоров’я, професійного зростання, віри в себе і свої сили, любові та домашнього тепла! Нехай новий рік буде мирним та щасливим, а Різдво Христове наповнить ваші серця вірою та надією!

З Новим роком, друзі! 

З повагою, Наталя МАРИНЮК,
Голова первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Шановні працівники та ветерани ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»!

Від імені Центральної ради Профспілки металургів і гірників України щиро вітаю Вас з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Ці добрі та світлі свята ми зустрічаємо в складному, доволі неспокійному становищі. Адже рік, що минає, був дуже напруженим для України, для кожного з нас.

Гірничо-металургійний комплекс країни повною мірою відчув негативний вплив фінансово-економічної кризи, викликаної не тільки наслідками пандемії, що охопила весь світ, але й короткозорими, часом відверто антисоціальними ініціативами та реформами української влади. 

Саме влада, головним обов’язком якої є забезпечення прав і свобод громадян, не припиняла спроб впровадити дискримінаційні законопроєкти (зокрема, антипрофспілковий за № 2681 та «Про працю» за №2708), які є унікальним прикладом порушення багатьох національних законів, починаючи з Конституції України, та міжнародних норм.

Але наша Профспілка, щоб не дозволити владі проштовхнути антинародні закони, зробила чимало рішучих та ефективних кроків: від аргументованих, принципових Звернень на адресу Президента, Прем’єр-міністра, очільників Верховної Ради та профільних комітетів - до участі у всеукраїнських акціях протесту.

Таким чином, завдяки активній позиції ПМГУ, яка ґрунтується на високому професіоналізмі її фахівців, на небайдужості та єдності профспілкових лав, на максимальній готовності до боротьби за права та інтереси людини праці, влада була змушена прислухатися до голосу українського народу.

Також у переліку наших здобутків минулого року – прийняття Кабміном рішення про створення Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості. Нарешті держава позначила металургійну та гірничодобувну галузі як стратегічний напрямок розвитку України. І ми пишаємось, що ПМГУ зробила суттєвий, вагомий внесок у втілення в життя цього рішення.

Для нашої Профспілки рік, що минає, був насичений важливими подіями. Ми відзначили 30-ту річницю нашої організації, провели VII з’їзд ПМГУ. Делегати З’їзду прийняли Програму дій «Демократія, солідарність, трудові права, добробут членів профспілки», в якій визначені наші цілі на найближчі п’ять років.

І я впевнений, що для їх досягнення у нас вистачить професіоналізму, наполегливості, досвіду та сил! Для нас немає непереборних проблем, якщо ми – разом! 

Дорогі друзі! Від щирого серця бажаю вам зустріти новорічні та Різдвяні свята з оптимізмом та надією на краще! Бажаю вам добра та миру, щастя та здоров’я, злагоди та здійснення мрій! 

З повагою, Олександр РЯБКО, Голова ПМГУ

Шановні члени Профспілки, молодь, дорогі ветерани!

Добігає кінця важкий 2020 рік. Для Профспілки металургів і гірників України він був знаковим. Провели VІІ З’їзд ПМГУ, намітили 5‑річні плани, обрали нового очільника нашої Профспілки, відзначили її 30‑ліття, достойно справилися з викликами часу.

Завдяки сильним первинним організаціям, які справами доводять свій професіоналізм у захисті прав і інтересів працівників, Криворізька міська організація продовжує утримувати лідируючі позиції в галузевій Профспілці. Бажаю і надалі залишатися для членів ПМГУ надійною опорою!

Грудень уже на фінішній прямій. Наближаються найулюбленіші свята українців: Новий рік і Різдво Христове. Від імені міської ради ПМГУ я всіх хочу привітати з ними.

Нехай 2021‑й буде щедрим на добро, любов, благополуччя, удачу. Усім від душі зичу богатирського здоров’я, стабільності, соціальної захищеності, родинного затишку, приємних сюрпризів!

Будьте турботливими і уважними до тих, хто поруч, хто потребує допомоги. Разом можна багато чого зробити корисного та успішного. З прийдешніми новорічними святами!

Анатолій МАКАРЕНКО, Голова Криворізької Міської ради ПМГУ