Новини

«АрселорМіттал Кривий Ріг» проводить посилену дезінфекцію свого пасажирського автотранспорту

Як повідомляється на сайті ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» автотранспорт підприємства, котрий доставляє персонал до робочих місць, проходить щоденну дезінфікуючу обробку. Вона здійснюється перед виходом транспорту на лінію, щоб запобігти поширенню вірусних інфекцій. 

Щоденну дезінфекцію спеціальними засобами проходять до 75 одиниць автобусів, десять вахтівок, десять мікроавтобусів, а також автомобілі швидкої допомоги «АрселорМіттал Кривий Ріг». Працівники підрядної організації ретельно обробляють всі поверхні в салоні: підлогу, двері, сидіння, ручки та поручні, кабіну водія.

Фото https://ukraine.arcelormittal.com/

Андрій Кіндрат, начальник автотранспортного управління транспортного департаменту «АрселорМіттал Кривий Ріг»:

– В умовах карантину наше підприємство продовжує працювати і здійснювати перевезення персоналу до робочих місць. Наше завдання – зробити ці перевезення максимально безпечними, тому дезінфекції транспорту ми приділяємо особливу увагу. Щоденна обробка вбиває багато видів бактерій та вірусів, при цьому вона не шкодить пасажирам. Дбаємо і про водіїв. Усі вони забезпечені захисними масками і антисептиками для рук. Стан їх здоров’я обов’язково перевіряється під час передрейсових та післярейсових медоглядів.

Довідка.

Окрім пасажирського автотранспорту на підприємстві двічі на добу проводиться посилена дезінфекція на 18-ти контрольно-пропускних пунктах і у 8-ми зупиночних павільйонах. Загальна площа цих приміщень складає 640 квадратних метрів. Дезінфекцію планують виконувати, як мінімум, до завершення карантину.

 
За інформацією ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» • ukraine.arcelormittal.com