Новини

Безмежно вдячні героям за подвиг

З кожним роком, з приходом кожної весни все більше часу віддаляє нас від травня 1945‑го, коли світ облетіла звістка про Перемогу над нацизмом у Другій світовій війні. Але подвиг людей, котрі винесли на собі всі труднощі та поневіряння тієї страшної війни, житиме у наших серцях та свідомості майбутніх поколінь.

9 Травня. Фото

7 травня зранку, напередодні Дня пам’яті та примирення, 76‑ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, представники первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» з дотриманням всіх встановлених карантинних обмежень прийшли до Меморіалу бойової та трудової слави. Вони вшанували пам’ять загиблих під час війни працівників підприємства, імена яких вибиті на плитах пам’ятного комплексу, поклавши квіти.

Зокрема корзину з живими квітами до підніжжя пам’ятника, як символ безмежної вдячності героям за їх подвиг поклали Голова первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Наталя Маринюк та заступник голови профкому Федір Супрун.

Слід сказати, що в первинній організації ПМГУ підприємства живе одна з багатьох гарних традицій – напередодні свята Перемоги відвідувати ветеранів підприємства, яким випали нелегкі випробування під час війни, вітати їх з врученням подарунків. Тож і цього року на кошти, виділені профспілковим комітетом, були придбані продуктові набори для 12 ветеранів підприємства.

9 Травня. Фото9 Травня. Фото9 Травня. Фото

На минулому тижні представники комісії молодіжної політики, культурно-­масової та спортивної роботи профкому Сергій Олійник та Галина Павловська побували у ветеранів удома, привітали усіх зі святом і вручили їм продуктові набори. Щиро були раді дорогим гостям Костянтин Антонович Стадник (працював в рудоуправлінні НкГЗК), Дмитро Андрійович Королюк (конвертерний цех), Микола Інокентійович Шевченко (аглоцех МВ), Іван Андрійович Титаренко (ТЕЦ) та інші учасники війни.

Велике вам спасибі, дорогі наші ветерани! Низький уклін за ваш подвиг, за здобуту вами Перемогу, яка дозволила тривалий час жити в мирній країні і не знати, що таке війна.

Сергій Соловйов