Новини

До уваги учасників бойових дій !

Управління праці та соціального захисту населення виконкому Металургійної районної у місті ради доводить до відома, що 19 грудня поточного року на черговому засіданні виконкому Криворізької міської ради було прийнято рішенні № 1567, яким затверджено Порядок надання різних видів матеріальних допомог окремим пільговим категоріям мешканців м. Кривого Рогу.


Зазначеним Порядком передбачено надання різних видів матеріальної допомоги коштом бюджету Криворізької міської територіальної громади для різних категорій громадян, зокрема для учасників бойових дій.


Відповідно до Порядку з 1 січня 2024 року право на отримання матеріальної допомоги у розмірі 5 000 гривень матимуть лише учасники бойових дій, які брали безпосередню участь у відсічі агресії Російської Федерації проти України, одноразово, при звільненні/демобілізації з військової служби.


Матеріальна допомога надається особам, які мають посвідчення «Учасник бойових дій», та які зареєстровані у м. Кривому Розі станом на 01 січня   2024 року (у тому числі внутрішньо переміщені особи, які перебували на обліку в управлінні та отримали відповідну довідку до 24.02.2022).


Для оформлення матеріальної допомоги учасники бойових дій можуть звернутися до управління за місцем реєстрації з оригіналами та копіями наступних документів:

  •     паспорта;
  •     довідки з банку про номер рахунку для перерахування коштів;
  •     довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків; 
  •     посвідчення, що підтверджує відповідний статус;
  •     військового квитка з відповідною відміткою щодо звільнення/ демобілізації.

Прийом заяв для оформлення матеріальної допомоги здійснюється до  01 грудня відповідного року. 


Для отримання консультації та додаткової інформації з вказаного вище питання, громадяни Металургійного району можуть звернутися до управління за адресою: проспект Металургів, буд. 16, каб. 218, або за номером телефону 068 499 14 33.