Новини

До відома учасників бойових дій

Управління праці та соціального захисту населення виконкому Металургійної районної місті ради (далі – управління) повідомляє наступне.


Відповідно до Порядку надання різних видів матеріальних допомог пільговим категоріям мешканців м. Кривого Рогу, затвердженого рішенням виконкому Криворізької міської ради від 10.01.2018 № 9, учасники бойових дій  у АТО на сході України та ООС у Донецькій і Луганській областях, а також учасники бойових дій у Афганістані або на території інших держав, які станом на 01.01.2023 зареєстровані у м. Кривому Розі (у тому числі внутрішньо переміщені особи) можуть звернутися до управління для подання заяви для отримання одноразової матеріальної допомоги в розмірі 5 000 грн.


Заявник може подати заяву та відповідний пакет документів поштою, у тому числі електронною, на адресу районного управління за місцем реєстрації (перебування на обліку). До заяви додаються копії (сканкопії), завірені особистим підписом, з датою завірення.


Заява, подана електронною поштою, обов’язково підписується особистим електронним підписом. За відсутності або недійсності електронного підпису, заява не підлягає розгляду.


Прийом заяв здійснюється до 01 грудня відповідного року.


Для отримання консультації та додаткової інформації з вказаного вище питання необхідно звертатися до управління за адресою: м. Кривий Ріг, проспект Металургів,  буд. 16, каб. 218, або за номером телефону 068-499-14-33.