Новини

Добре, коли подарунок не просто приємний, а ще й дуже корисний!

Як ми вже повідомляли, кожний працівник, котрий на сьогодні перебуває у лавах ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», або приєднається до них найближчим часом, згідно з рішенням «первинки» отримає від Профспілки портативний ліхтарик з металевим вологозахищеним корпусом фірми LP Electro.


Для спілчанок-залізничниць, що працюють у ТОВ «СТАЛЬ-УКРАЇНА», як і для багатьох жінок з інших підрозділів, котрі разом з ними складають прекрасну половину колективу ПО ПМГУ підприємства, це стало гарним подарунком до традиційного жіночого свята – 8-го березня.


«Приємно, що і у такий нелегкий час, як зараз, коли йде війна і підтримки в першу чергу потребують наші воїни, Профспілка продовжує піклуватися про всіх працівників, - зазначила прийомоздавальник вантажу та багажу Тетяна Воробйова. - Велика подяка нашій «первинці» ПМГУ  за такий подарунок до свята, який є не просто приємним, а й дуже корисний. На нашій роботі без ліхтарика ніяк не обійтися, коли у нічну зміну ми маємо виходити на залізничні колії та списувати номери вагонів. 
А за підтримку воїнів - окрема подяка! У мене чоловік зараз теж воює у лавах ЗСУ, так ось йому, як члену ПМГУ – працівнику коксохімічного виробництва нашого підприємства, наша Профспілка дуже допомогла з багатьма речами: від Профспілки він отримав спальний мішок, термобілизну, футболку, шкарпетки. Дуже дякуємо за таку підтримку».

жінки

На фото: голова цехкому ТОВ «СТАЛЬ-УКРАЇНА» Наталя Самань, прийомоздавальники вантажу та багажу Катерина Латковська та Тетяна Воробйова, заступник головного інженеру залізничного департаменту ТОВ «СТАЛЬ-УКРАЇНА» Микола Бублейкін, прийомоздавальники вантажу та багажу Марина Камисова, Яна Кушнірук та Алла Міхальчук, начальник дільниці Юлія Манько.


Почули ми схвальний відгук про отриманий від ПО ПМГУ подарунок до свята і від колеги Тетяни Катерини Латковської.

дівчина

«Дуже добре, що ліхтариком ще можна користуватися як повербанком, тобто завжди в дорозі та і на роботі, на якій ми на місці не сидимо, є можливість підзарядити мобільний телефон»,  – поділилася Катя. 


До речі, як розповів заступник головного інженеру залізничного департаменту ТОВ «СТАЛЬ-УКРАЇНА» Микола Бублейкін, про подарунки до жіночого свята тамтешнім працівницям подбали і в адміністрації цього підприємства та його залізничного департаменту. Разом з місцевим цехкомом ПМГУ, який очолює Наталя Самань, на підприємстві підготували вітальні грамоти колективам своїх працівників з найбільших залізничних станцій, також адміністрація придбала солодкі подарунки, щоб пригостити ними усіх працівниць, які у день свята працюватимуть на своїх робочих місцях. 

подарунки


Цікаво, що колектив залізничників з ТОВ «СТАЛЬ-УКРАЇНА» чисельністю у майже дві з половиною сотні людей, яким керує Микола Бублейкін, більше ніж на 95% складається саме з представниць жіночої статі. І якщо дехто вважає, що працювати у жіночому колективі нелегко, то Микола Володимирович, як він зізнався, ніколи не мав з цим суттєвих проблем.


«Звичайно, з жінками потрібен індивідуальний підхід до кожної з них, - ділиться він своїм досвідом. – Але мої дівчата на роботі мене ніколи не підводили, тож я навіть відчуваю гордість, що вже багато років працюю керівником жіночого колективу. 
І хочу всім нашим жінкам побажати з нагоди чудового весняного свята міцного здоров'я, любові, жіночого щастя, витримки, чудового весняного настрою, гарних показників в улюбленій роботі, довгоочікуваної перемоги та мирного неба над головою».
 

Віктор БІЛИК, фото автора та надане ТОВ "СТАЛЬ-УКРАЇНА"