Новини

Долучаймося! 1-го червня День захисту дітей.

Рівно тиждень залишився до початку літа. Саме в перший його день, 1 червня, в Україні традиційно відзначається День захисту дітей.

 
На жаль, вже другий рік поспіль ця дата набуває для нас надзвичайної актуальності з огляду на те, що на долю нинішніх поколінь маленьких та юних мешканців нашої країни випало зростати в умовах жорстокої війни, потерпати від тих бід, які вона несе людям, незважаючи на їхній вік.


І тільки завдяки мужності та героїзму захисників нашої Батьківщини, які сьогодні стійко тримають фронт, на більшій частині України продовжують і зараз лунати, як і раніше за мирного життя, дзвінкий дитячий галас та щирий радісний сміх. Діти мають там можливість спокійно навчатися, грати в улюблені ігри, присвячувати багато часу різним своїм захопленням, і навіть відвідувати святкові заходи, які для них влаштовують небайдужі дорослі.


Ось і в нашому місті 1-го червня теж будуть відзначати дитяче свято, приготувавши для його «головних дійових осіб» різні сюрпризи. Зокрема, долучилась до цієї справи і ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».


Так, наш спілчанин, спортивний активіст та волонтер Ігор Бабков, який працює змінним майстром у залізничному цеху ТОВ «СТАЛЬ УКРАЇНА»,  за підтримки первинки підприємства запрошує юних криворіжців та їхніх батьків взяти участь у святкових заходах, що відбудуться до Дня захисту дітей в парку Щастя на мікрорайон Східний-2 (вул. Незалежності України,16б).


Під час цих заходів, організованих ГО «Мікрорайон Мрії - Мікрорайон Східний» та відомою в нашому місті громадською активісткою Світланою Хватовою, Ігор Бабков проведе спортивну програму, презентуючи такий дуже доступний для всіх вид спорту (недаремно його називають вуличним), як воркаут.

анонс


Для всіх бажаючих познайомитися з воркаутом на практиці Ігор там же проведе перше тренування, для чого досвіду йому не займати, бо як ми вже розповідали (https://www.amkrprof.org.ua/actions/virniy-shlyakh-pidkazala-lyubov) у вільний від роботи на виробництві час наш спілчанин багато займається з дітьми як наставник з названого виду спорту. При цьому кожний з учасників тренування не залишиться без заохочувального призу у вигляді солодких смаколиків та інших подарунків, про що подбали в ПО ПМГУ підприємства.


Тож до зустрічі через тиждень в парку Щастя! Приходьте і подаруйте відчуття щастя своїм дітям!
 

Віктор БІЛИК