Новини

Коли робота – справжній острівець стабільності

ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» вітає колективи автотранспортного управління та гірничо-транспортного цеху гірничого департаменту підприємства з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника.
Рівної та безпечної вам дороги у кожній поїздці, нехай усі повороти на вашому шляху ведуть вас до успіху, відкривають перед вами більш широкі життєві та професійні обрії!


Напередодні Дня автомобіліста і дорожника ми побували в ГТЦ ГД. Тож передаємо вітання з професійним святом від начальника цього цеху Ігоря Савченко усім колегам з побажаннями міцного здоров`я, щоб все було добре на роботі та вдома, і щоб на нашу рідну землю якнайскоріше прийшов довгоочікуваний мир.


Під час нашого візиту працівникам ГТЦ було приємно також почути поздоровлення зі святом від голови профкому ПМГУ гірничого департаменту Віталія Торчило. Профспілковий лідер ГД вручив найкращим працівникам та найактивнішим спілчанам з гірничо-транспортного цеху грамоти ПО ПМГУ підприємства, зазначивши що про таке заохочення людей з нагоди професійного свята подбали, підготувавши відповідне подання, в цехкомі ГТЦ, який очолює Артур Градовий.

люди

 


«Дякую нашій Профспілці за таку високу оцінку моєї роботи, але якщо чесно, то я вважаю, що в нашому цеху кожний водій, та взагалі кожний працівник, не менше мого заслуговує бути нагородженим за свою працю, - сказав один з нагороджених - водій паливозаправника з автоколони №2 Євген Турський. – В нашому цеху склався дуже гарний колектив, в якому завжди відчуваєш поряд надійне плече товариша - свого напарника, своїх змінників, завжди, при будь-яких складнощах, можеш розраховувати на підтримку керівництва, інших колег. Я вже три роки тут працюю і дуже задоволений, що саме сюди влаштувався на роботу. 

люди


Мені подобається, що наше підприємство входить до складу солідної міжнародної компанії, я бачу, як на підприємстві активно працює наша Профспілка, і все це, звісно, додає впевненості у завтрашньому дні. Ми зараз живемо у дуже складний час, але та робота, яку я зараз маю, це немов справжній острівець стабільності. Хочу побажати всім, щоб вони могли так само сказати про свою роботу».

Віктор БІЛИК, фото автора