Новини

На постійному зв`язку з нашими Героями

16-го листопада в Україні відзначають професійне свято працівників радіо, телебачення та зв`язку. З цієї нагоди ми завітали до служби з експлуатації засобів зв`язку, яка входить до складу Департаменту інформаційних технологій ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».


«Ми у нашому колективі вважаємо, що сьогодні заслуговують бути відзначеними серед наших колег, в першу чергу,т і люди, котрі зараз захищають Україну, перебуваючи на фронті. – говорить менеджер з експлуатації засобів зв`язку Андрій Клименко. – Для усіх нас, тих, хто залишився в тилу і продовжує працювати на звичній роботі, наші колеги, котрі у лавах збройних сил знаходяться на «передку», на нульовій позначці, - це справжні Герої. У нашому департаменті зараз таких четверо, є серед них і один представник нашої служби – Євген Кульгавий. 


Він працює у нас начальником групи лінійно-кабельних споруд. Але Євген має добрий військовий досвід, бо проходив військову службу ще у 2014 році, коли розпочиналося АТО на сході нашої країни. Тож, коли у лютому цього року Україна зазнала повномасштабної агресії, його призвали до армійських лав одним з першим, і він не вагаючись пішов виконувати свій громадянський обов`язок перед рідною країною та захищати її від загарбників. Наразі Євген є офіцером однієї з частин Національної гвардії України.

воїн


Ми намагаємося постійно підтримувати зв`язок з нашими хлопцями, котрі зараз боронять Україну від ворога. Зокрема, нашими Героями дуже опікуються, неначе рідні мами, наші профспілкові лідерки – голова цехкому ПМГУ ДІТ Олена Цемах та голова дільничного комітету профспілки нашої служби Тетяна Коваленко. При їхній безпосередній участі наші колеги у лавах збройних сил були забезпечені та забезпечуються багатьма потрібними їм речами».


 «Так, ми передавили нашим хлопцям і термобілизну, і футболки, і захисне спорядження, про придбання яких для потреб воїнів-спілчан подбали у первинній організації ПМГУ нашого підприємства, - приєднується до бесіди Тетяна Коваленко. - Навіть бензопилу придбали для підрозділу, де служить Євген Кульгавий, за що він від імені усіх своїх побратимів дуже дякував.

воїни


За нашим клопотанням до професійного свята зв`язківців Євгена було  відзначено Грамотою ПО ПМГУ – і це не тільки на знак пошани до його мужності, як захисника України. Він завжди був активним спілчанином, брав участь у різноманітних заходах, які влаштовувала наша Профспілка, часто залучаючи до цього і свою дружину та сина-старшокласника. Зокрема, так було на так званих «Козацьких розвагах»: і до речі на останньому такому заході,  Євген був капітаном команди, яка стала одним з призерів цих змагань. Він також добре грав у шахи і неодноразово це доводив як учасник Спартакіад  підприємства».


На завершення нашої бесіди Андрій Клименко та Тетяна Коваленко, користуючись нагодою, передали вітання з професійним святом усім своїм колегам: «Бажаємо усім здоров`я та мирного неба, якнайскорішої нашої Перемоги, щоб всі наші воїни повернулися додому,  до своїх родин та у рідний трудовий колектив і продовжили займатися улюбленою мирною справою».


ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» приєднується до цих вітань та бажає усім спілчанам, зайнятім у сфері радіо, телебачення та зв`язку, успіхів на обраній професійній ниві, гідної винагороди за свою працю, бути активними у громадському житі, підтримувати один одного, бо разом – ми сила, яку нікому ніколи не здолати!
 

Підготував Віктор Білик