Новини

Нагороди – найкращим працівникам гірничого департаменту

7 листопада виповнилося 64 роки з першого дня роботи нинішнього гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». З нагоди цієї дати керівники гірничого департаменту, виконуючий обов’язки голови Інгулецької у місті ради Дмитро Коростельов та профспілковий комітет ПМГУ привітали та нагородили найкращих працівників нагрудними знаками «Честь і Гордість» ПАТ «АрселорМшттал Кривий Ріг», грамотами Інгулецької районної у місті ради, грамотами ПО ПМГУ підприємства та подарунками.

люди

 
Свята зараз не на часі, однак оминути увагою тих, хто щоденною сумлінною працею тримає нині економіку держави, - не можна. В нинішніх реаліях цінується кожен приємний привід для зустрічей у колективах. Таким важливим приводом для гірників нашого підприємства є 64-та річниця з дня запуску їхнього підрозділу - колишнього Новокриворізького гірничо-збагачувального комбінату. У 1998 році він став частиною тоді ще «Криворіжсталі», а згодом - гірничим департаментом ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». 


Як відзначив заступник генерального директора з виробництва гірничого департаменту Володимир Теслюк, наші працівники підприємства захищають країну від ворога з першого дня вторгнення. А ті, хто лишається тут, у тилу, тримають на своїх плечах виробництво та допомагають країні у війні з російською навалою.

люди


«Хочу подякувати всім, хто присутній тут на заході й тим, хто зараз знаходиться в кар’єрі, у кабіні тепловозу чи за кермом самоскиду, хто працює на дробильній чи рудозбагачувальній фабриках. Хочу подякувати нашим енергетикам та механікам. Загалом всьому нашому трудовому колективу велика вдячність за те, що у такий важкий час, під час повітряних тривог, ми продовжуємо працювати і працюємо добре. Виконуємо усі виробничі плани. У нас є надія, що ми ще збільшимо наше виробництво для того, щоб ще більше допомагати нашій країні. Ми продовжуємо виконувати ремонти наших будівель та інвестуємо у наше виробництво, зокрема, будуємо нове хвостосховище «3 карта». Я вітаю вас з днем народження гірничого департаменту, бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, усім нам безпечної праці, скорішої Перемоги, щоб швидше наші хлопці повернулися додому і на робочі місця», - сказав Володимир Теслюк.


З нагоди свята 11 працівників гірничого департаменту отримали найвищу відзнаку підприємства – нагрудний знак «Честь та гордість ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». 

люди


Привітали колег з річницею підрозділу директор з виробництва гірничого департаменту Андрій Олійник та технічний директор гірничого департаменту Андрій Левіцький.


Андрій Левіцький зазначив, що за 64 роки у гірничому департаменті ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» видобули 1 мільярд 181 мільйон тонн залізної руди. Якщо навантажити її у думпкари, то цей потяг може чотири рази обігнути екватор Землі. З цієї руди було вироблено 480 мільйонів тонн залізорудного концентрату, який переважно йшов на потреби металургійного переділу для виплавки чавуну, а потім сталі.  А ще 50 мільйонів тонн відправили на експорт. 


Незважаючи на те, що зараз війна, гірники розробляють нові плани і мають на меті підвищити якість залізорудного концентрату до 70% вмісту заліза. «Нам потрібно, щоб скінчилась війна і наші працівники були в безпеці. Ми хочемо розбудовувати наше підприємство і нашу країну, гарантовано мати майбутнє для нас та наших дітей», - сказав Андрій Левіцький.


Від районної влади колектив гірничого департаменту привітав Дмитро Коростельов, виконуючий обов’язки голови Інгулецької районної у місті ради. Він відзначив вагому роль колективу гірників у захисті країни та міста, коли ворог був на підступах до Кривого Рогу, а також подякував за роботу підрозділу, адже це – поповнення бюджету міста, а значить - стабільна виплата пенсій та соціальної допомоги.  

 
Віталій Торчило, голова профкому гірничого департаменту, привітав та передав вітання колективу гірників від голови первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Наталі Маринюк. За поданням профкому ГД грамотами ПО ПМГУ підприємства нагороджені 15 працівників. До нагород підприємства у Профспілці також додали подарункові картки ТОВ «Епіцентр».


Згадали на заході й тих працівників, які щодня, 24/7 на зв’язку зі своїми колегами, які зараз на фронті. Вони волонтерять, допомагають війську  та вимушеним переселенцям. За активну громадянську позицію, патріотизм, ліквідацію наслідків ворожих атак, за збереження підприємства, міста та країни та з нагоди 18-річчя компанії ArcelorMittal в України вони нагороджені грамотами. 

люди


 

Юлія КОЗАК, фото автора