Новини

ОХОРОНА ПРАЦІ: досвід роботи – 85 років!

5 грудня виповнюється 85 років з дня заснування департаменту з охорони праці, промислової безпеки та екології ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».
Напередодні цієї дати працівників департаменту та його ветеранів, які зараз перебувають на заслуженому відпочинку, запросили на урочистий захід, присвячений ювілею.


Ювілярів тепло привітали генеральний директор ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг Мауро Лонгобардо, директор департаменту Жанбек Єсмаханов та заступник голови ПО ПМГУ підприємства Федір Супрун.  


За їх участі відбулася церемонія нагородження найкращих працівників департаменту, котрі були відзначені найвищою нагородою підприємства – нагрудним знаком «Честь і гордість «АрселорМіттал Кривий Ріг», грамотами підприємства та ПО ПМГУ, дипломами «Найкращій за професією», листами Подяки та іншими нагородами.


Працівникам департаменту, чий трудовий стаж на підприємстві нараховує 20 та більше років, від ПО ПМГУ також вручили подарункові сертифікати, а ветеранам департаменту – пам`ятні подарунки.  


Ювілярів також привітали представники Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області, Фонду соціального страхування України та інших організацій, з якими за профілем своєї роботи протягом багатьох років тісно співпрацює департамент-ювіляр.
 
 

Віктор БІЛИК, фото автора