Новини

Профспілки були і залишаються тією силою, яка послідовно захищає людей праці

Це наголошувалось на конференції, яка була організована Федерацією профспілок України та відбулась у Києві 14-го лютого поточного року. 

ФПУ

Посилання на відеозапис конференції

Цей захід, присвячений обговоренню проблем, які на сьогодні є дуже актуальними як для профспілок, так і для усього українського суспільства, зібрав представницьку аудиторію.

Так, на конференції були присутні запрошені на неї  народні  депутати  України, науковці, у тому числі професори, доктори історичних, політичних та юридичних наук, політологи-експерти, профспілкові лідери різного рівня – від керівників всеукраїнських профспілок та профспілкових об`єднань до голів первинних профспілкових організацій. Згідно з програмою конференції у її рамках відбулись фахові панельні дискусії на такі теми, як «Роль профспілок у громадянському суспільстві» та «Про права і гарантії діяльності профспілок».

Серед активних учасників оголошених дискусій, які висловили свої думки, зокрема, стосовно дотримання прав та гарантій діяльності профспілок в Україні у сучасних умовах, була і голова профкому ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Наталія Маринюк. Разом з нею Профспілку металургів та гірників України на конференції представляли заступник голови Центрального комітету профспілки Олександр Рябко та правовий інспектор праці Тетяна Мосійчук.