Новини

Разом додамо світла у своє життя!

Ось і дочекалися ми весни, принаймні, на календарі. З кожним днем на вулицях міста все світлішає вечорами, бо і з електрозабезпеченням ситуація змінилася на краще, і природний генератор світала – Сонце, навіть, якщо його не видно за хмарами, всі пізніше сідає за обрій.


Але все ж темрява, в яку ворог намагався занурити нашу країну восени та взимку, вперто завдаючи ударів з повітря по вітчизняній енергосистемі, ще не відступила настільки далеко, щоб ми могли бути спокійними. Так що не завадить нам бути добре підготовленими на випадок нових спроб від загарбників позбавити нас світла. 


І в ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» вирішили допомогти своїм спілчанам у цій справі, дбаючи про безпеку та збереження здоров`я людей. Так, напередодні свята весни та краси, в «первинці» прийняли рішення не тільки привітати з цієї нагоди подарунком від Профспілки жінок, а і зробити такий подарунок кожному своєму спілчанину. Зокрема, кожний працівник, котрий на сьогодні перебуває у лавах ПО ПМГУ підприємства, або приєднається до них найближчим часом, отримає портативний ліхтарик з металевим вологозахищеним корпусом фірми LP Electro.


Така річ, яка до того ж має акумулятор 18650 Li-ion, 2000 мА/г з зарядкою від USB, що може виконувати функцію повербанку, точно для всіх буде корисною. Комусь вона може прислужитися під час дороги на роботу та з роботи додому у темні години, у домашньому господарстві, а багатьом – тим, хто працює за змінним графіком – і на самій роботі, зокрема, під час нічних змін.

ліхтарик


Хай же цей подарунок від Профспілки стане для всіх працівників, які перебувають у лавах ПО ПМГУ підприємства, або приєднаються до нас, символом нашого єднання на боці світла. 

ліхтарики


Хай він нагадує кожному спілчанину, що світло завжди сильніше темряви.
Тож, будьмо певні, що і загарбники з їхніми спробами приректи нас на життя без світла обов`язково зазнають поразки. Ми звільнимо від них рідну землю, і влаштуємо на честь нашої Перемоги таку святкову ілюмінацію, якої ніколи раніше ще не бачили, навіть під час новорічних свят.

ліхтарики


Так що, шановні, якщо ви ще не приєднались до ПМГУ, то саме час це зробити.   Разом додамо світла у своє життя!
 

Віктор БІЛИК, фото автора