Новини

Смартфон за телефон

Як відомо, цієї весни в ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» було запущено масштабний проект – чат-бот у Telegram, в якому кожен працівник підприємства може отримувати деякі адміністративні послуги в режимі онлайн. Це дуже зручно, особливо зараз, в період карантину, коли людям потрібно мінімізувати кількість контактів. Щоб користуватись чат-ботом, необхідно актуалізувати свій телефонний номер в базі підприємства.

Конкурс

Не так давно було оголошено про те, що серед авторизованих користувачів буде розіграно три сертифікати кожен номіналом 5 тисяч гривень на придбання смартфонів. Один з цих сертифікатів надав профспілковий комітет первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». За допомогою методу випадкових чисел було визначено переможців. Ними стали слюсар-ремонтник ЦДСР Костянтин Бладика, машиніст крану гірничого департаменту Тетяна Савченко та енергетик енергетичного департаменту Олександр Бармін.

Конкурс

І ось 23 квітня в Центрі надання послуг «Єдине вікно» відбулось урочисте вручення сертифікатів щасливчикам. Їх вітали менеджер з організації та оплати праці департаменту з персоналу Лариса Гнатусько та голова цехкому ПМГУ ремонтного виробництва ЦДСР та цехкому ПП «Стіл Сервіс» Олександр Бабюк. Від профкому ПО ПМГУ підприємства сертифікат отримала Тетяна Савченко, яка була невимовно рада такому подарунку. «Для мене це було несподівано, але від того ще приємніше, бо це моя рідна профспілка!». 

Більш детально про це читайте в наступному випуску газети «Вместе профинфо».

Вл. інф.