Новини

Страхування на випадок онкологічних захворювань

СК «Країна» пропонує ознайомитися з програмою добровільного медичного страхування та медичних витрат лікування онкології в Україні та за кордоном «Безпека без кордонів».


Здоров’я – головний актив кожної людини. Статистика критичних захворювань у світі щорічно зростає. Тяжкі захворювання стали ризиком для будь-якого віку. Кожен 4-й чоловік і 5-та жінка ризикують захворіти раком. В Україні щорічно реєструється більше 160 тис. нових випадків захворювань.

 

Завдяки міжнародним партнерам сучасна медицина дає можливість вилікувати і значно полегшити перебіг більшості захворювань. У 90% випадків онкологію можна вилікувати при своєчасній діагностиці та якісному лікуванні. І зараз у багатьох випадках рак – це хвороба, яка лікується або стає хронічною. Онкологія – це вже не смертельний діагноз. А західна статистика говорить, що з 100% онкологічних хворих виживає 67%.

 

Залишається ще і фінансовий фактор, адже якісне рішення – дороге. Середня вартість лікування онкології в Україні 500 000 грн., а за кордоном 50 000 долларів. Це серйозні витрати. Найважче в такій ситуації – це усвідомлення того, що ефективне рішення є, але воно просто недоступне!

 

Саме СК «Країна» при успішній співпраці зі страховим агентством «Madanes» (Ізраїль) допомагає отримати доступ до найсучаснішого лікування. І всі повинні знати про останні віяння в нинішній медицині. Це і таргетная терапія, і імунотерапія. Крім того, тепер доступна більш точна діагностика захворювання на ранніх стадіях.

 

Успіх лікування серйозного захворювання залежить від 3 основних речей: рівня медицини, фінансової бази, психологічного стану хворого. Якщо у людини виявляється серйозне захворювання, то виникає мільйон організаційних питань про те, де проходити лікування, як влаштуватися в потрібну клініку, як вибрати правильного лікаря і т.д. У таких випадках просто отримати гроші по страховці абсолютно недостатньо. Компанія СК «Країна» пропонує комплексний підхід, що дозволяє зосередитися тільки на одужанні.

 

СК «Країна» пропонує розглянути три варіанти програм страхування:

– Україна (передбачає діагностику і лікування лише на території України);

– Україна + діагностика за кордоном (передбачає діагностику за кордоном, що дає можливість отримати краще обстеження і більш детальний план лікування та лікування лише на території України);

– Міжнародна (передбачає діагностику та лікування за кордоном).

 

  • Лікування на території України:
    покривається оплата і лікування на території України (найкращі приватні клініки Лісод, Інновація, Спіженко). Якщо в Україні не буде лікування конкретного виду раку, то буде покрите лікування за кордоном. Страхова сума – 3 000 000 грн. на рік.

 

  • Україна + діагностика за кордоном:
    передбачає діагностику як в Україні, так і за кордоном та лікування лише на території України (клініки Лісод, Інновація, Спіженко) + діагностика за кордоном. Якщо в Україні не буде лікування конкретного виду раку, то буде покрите лікування за кордоном. Страхова сума – 3 000 000 грн. на рік.

 

  • Міжнародна:
    передбачає діагностику та лікування за кордоном (Ізраїль, Іспанія, Туреччина, Польща, Південна Корея). Страхова сума – 500 000 доларів США на рік. Cтраховка покриває абсолютно все, що потрібно для одужання. 70% вартості лікування онкозахворювань припадає на медикаменти. Хворій людині не доведеться турбуватися, що гроші раптово закінчаться – в страховку входять всі ліки в необхідній кількості.

 

Дані програми вводяться і призначені як для фізичних осіб, так і для корпоративних клієнтів. Вартість страхового полісу розраховується після заповнення людиною анкети про стан здоров’я. Якщо клієнта влаштовує вартість програми страхування, компанія виставляє рахунок на сплату та після отримання платежу направляє йому договір страхування.

 

Бланки анкет можна замовити за нижче вказаними електронними адресами.

За отриманням більш детальної інформації також звертайтеся, будь ласка, за однією з електронних адрес:

 

Krivoy_Rog@krayina.com

s.bosnyak@ukr.net

 

Також консультації можна отримати, зателефонуваши на мобільний тел. 067 632 15 46 з 09.00 до 17.00.

Робочі дні: плнеділок - п’ятниця.

 

Дирекція страхової компанії «Країна» в м. Кривий Ріг знаходиться за адресою:

вул. Володимира Великого (колишня вул. Мелешкіна), б. 43А, поштовий індекс 50008.