Новини

Триває звітно-виборча кампанія

Минулого тижня відбулася звітно-виборча конференція цехової організації ПМГУ в рудоуправлінні гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Зазначимо, що ця цехова організація є найчисельнішою в ГД і, взагалі, однією з найбільших у складі ПО ПМГУ підприємства. На сьогодні вона об’єднує в своїх лавах 529 спілчан.

люди


Делегати конференції, заслухавши звіт цехкому РУ, який у звітному періоді очолювала Віра Козенко, висловили їй повну довіру і одноголосно обрали своїм профспілковим лідером на новий термін. Таким чином, Віра Козенко стала головою цехкому ПМГУ рудоуправління вдруге поспіль за ті 18 років, що вона працює в цьому підрозділі гірничого департаменту на посаді інспектора.

люди


Як було зазначено в звіті цехкому, у звітному періоді першочергова увага приділялася підтримці колег-членів ПМГУ, мобілізованих до лав ЗСУ, а також інших спілчан, що потребували допомоги внаслідок повномасштабного вторгнення ворога в Україну. Зокрема, за рахунок Профспілки надавалася матеріальна допомога працівникам, чиє житло постраждало під час ворожих ракетних ударів по нашому місту.


Незважаючи на війну, спілчани-працівники РУ, які раніше, за мирних часів, оздоровлювалися разом з членами своїх сімей в здравницях найвідоміших українських курортів, отримуючи від Профспілки санаторно-курортні путівки за пільговою вартістю. Також люди користувалися можливістю відпочити за фінансової підтримки ПО ПМГУ, з’їздивши в тижневі тури до Трускавця, Ворохти та Черкас.


Постійно на контролі цехкому РУ, як і всієї ПО ПМГУ, перебували питання охорони праці, забезпечення питного режиму, поліпшення соціально-побутових умов на виробництві та інші. 


В роботі конференції взяли участь начальник рудоуправління Олег Кравченко, голова профкому ПМГУ ГД Віталій Торчило та спеціаліст комісії ОП та ПБ ПО ПМГУ по гірничому департаменту Оксана Крупа.

люди


В ході конференції працівники ставили запитання щодо підвищення рівня заробітної плати на підприємстві, організації перевезення працівників до робочих місць в кар’єрі тощо, на які відповідали начальник РУ і голова профкому ГД. 


Оксана Крупа, звернувшись до делегатів  конференції, висловила підтримку від профкому ГД  кандидатури Віри Козенко на посаду голови цехового комітету РУ. Вона дала високу оцінку роботи цехової організації цього підрозділу ГД і порекомендувала обрати Віру Козенко головою цехкому на наступний термін.


ПО ПМГУ підприємства бажає всім профспілковим лідерам, обраним на посади голів цехових та дільничних комітетів своїх підрозділів в ході нинішньої звітно-виборчої кампанії, всім профактивістам, що отримали мандат довіри від своїх колег-спілчан на представництво їхніх інтересів, наснаги у відповідальній громадській роботі.

Віктор БІЛИК, фото надане профкомом ГД