Новини

У комунальному транспорті – тепер безкоштовно

Як повідомили на офіційному сайті Криворізької міськради і виконкому, з 7 квітня з метою підтримки жителів на період карантину проїзд у комунальному транспорті: в автобусах, тролейбусах, трамваях, швидкісному трамваї –  повністю безкоштовний.

Рішення стосується близько 200 тис. осіб: приблизно 170 тис. – працівники критичної інфраструктури, решта – медики, правоохоронці, Нацгвардія, армія. Всі ті, кому це дозволено згідно Постанови КМУ №255 від 02.04.2020.

«Ми робимо все, щоб підтримати людей, коли на карантині у багатьох сімей фінансове становище погіршилося. Ситуація складна по всій країні. Навіть якщо, припустимо, чоловік працює на великому підприємстві, і воно не зупинено, а у дружини був дрібний бізнес, і він зупинений – то всі ми розуміємо наскільки стало людям складніше. Ми повинні їх підтримати», - підкреслив міський голова Юрій Вілкул.

Щодня на 51-му маршруті, які обслуговують комунальні підприємства, працює 47 трамваїв, 23 автобуси, 77 тролейбусів та 37 вагонів швидкісного трамваю. Вони перевозять понад 165 тис. пасажирів на добу.

Вл. інф.