Новини

У великій сім`ї залізничників: ПП «Стіл Сервіс»

«Наш колектив, задіяний у залізничному господарстві ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», працює на так званих станціях примикання до «Укрзалізниці» - це залізничні станції Промислова МВ, Східна-Сортувальна та Новобункерна. Таким чином, співпрацюємо з залізничниками зі станцій Кривий Ріг (Червона) та Кривий Ріг-Головний. – розповідає начальник дільниці обліку та оформлення залізничних перевезень залізничного цеху ПП «Стіл Сервіс» Микола Бублейкін. – Наш колектив нараховує 94 прийомоздавальника вантажу та багажу. 

Всі вони – жінки, тому особливо хочеться відзначити їхню мужність. Як почалася війна, ніхто з них нікуди не виїхав, всі продовжують працювати, хоча це означає залишатися на робочих місцях під час повітряних тривог, виходити на залізничні колії у темряві з ліхтариками, позаяк там не завжди є освітлення. Наші жінки, які працюють на станції  Східна-Сортувальна, знають, що таке ракетні обстріли, коли є влучання зовсім неподалік. Слава Богу, ніхто з них не постраждав, але розумієте, якою небезпечною є зараз їхня робота?»

залізничники


«У залізничному цеху нашого підприємства, де окрім прийомоздавальників працюють також вагарі, 126 працівників є членами ПМГУ. – приєднується до бесіди майстер дільниці голова цехкому ПМГУ Ірина Скок. – Наш цехком тісно взаємодіє з адміністрацією у вирішенні всіх питань, важливих для працівників, зокрема, щодо забезпечення належних умов праці та побуту на робочих місцях. Так, на всіх станціях для наших прийомоздавальників обладнані кімнати прийому їжі з необхідними  побутовою технікою та інвентарем. Їхні робочі місця оснащені новою комп`ютерною технікою. За допомогу в такій комп`ютерізації хочеться подякувати начальниці вантажної служби транспортного департаменту ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг» Ірині Вікторовні Шубі. 

Взагалі намагаємося не обходити увагою жодного з наших працівників. На жаль, ми теж мусимо відправляти людей на простої з виплатою двох третин окладу. Але прагнемо, щоб таких працівників було якнайменше,  і щоб на простій люди виходили по черзі. 

Звичайно, зараз дуже важкі часи для усього нашого народу. Але професійне свято залізничників, яке недавно відзначалося, це все ж добрий привід для підняття настрою. З нагоди свята 10 наших найкращих працівників – справжніх професіоналів та активних у громадському житті – були нагороджені грамотами ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».




 

На фото: прийомоздавальник вантажу та багажу (старший) Наталя Грудініна

                прийомоздавальник вантажу та багажу Лариса Смельська

Віктор БІЛИК