Новини

Від такої уваги - і на душі світліше!

Хоча гірничо-металургійне виробництво, зазвичай, асоціюється з роботою для справжніх чоловіків, але насправді, як відомо, працюють на ньому і чимало жінок. Причому, у деяких підрозділах саме з представниць прекрасної статі значною мірою складаються тамтешні трудові колективи. Одним з таких підрозділів є, наприклад, управління технічного та вхідного контролю зі складу ПП «Стіл Сервіс».


Тож не дивно, що напередодні святкового для жінок дня – 8-го березня, у кабінеті голови цехкому ПМГУ ПП «Стіл Сервіс» і голови дільничного комітету ПМГУ УТВК Світлани Кошкіної панувала напрочуд жвава атмосфера. Колеги поспішали до своєї профспілкової лідерки за подарунками до свята, про які подбали у ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».


«Хочу від імені всього жіночого колективу УТВК подякувати нашій Профспілці за такий чудовий подарунок, - говорить старший майстер Олена Тазітова, демонструючи отриманий портативний ліхтарик, - за нинішніх часів – це дуже корисна річ, яка може статися в нагоді будь-де, а на роботі так точно вона є потрібною, зокрема, коли в нічну зміну нашим дівчатам доводиться проводити огляд виробничого обладнання. 


Тож хочеться побажати нашій Профспілці і надалі радувати всіх своїх спілчан такими добрими справами. А всім жінкам, які працюють у нас на підприємстві, бажаю здоров`я, терпіння, удачі, а головне – мирного неба, щоб їхні рідні чоловіки, друзі, колеги, які зараз захищають нашу країну від ворога,  якнайскоріше повернулися додому з Перемогою!»

жінки

На фото: голова цехкому ПМГУ ПП «Стіл Сервіс» і голова дільничного комітету ПМГУ УТВК Світлана Кошкіна, старший майстер Олена Тазітова, старший контролер Ірина Євстратенко, провідний фахівець Ілона Глушко, змінні майстри Марина Ярошенко та Надія Андрух, контролер Ганна Данелія. 
 
 

Віктор БІЛИК, фото автора