Новини

Видно, що люди Профспілці довіряють, бо вона на те заслуговує!

Монтажник ЦРМУ-2 ремонтного виробництва ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Андрій Дорофєєв працює на підприємстві вже чимало років, але до лав Профспілки металургів та гірників України приєднався не так давно.

«Звичайно, хочеться відчувати підтримку з боку профспілки, бути впевненим, що при виникненні якихось проблем у житті – ти не залишишся з ними сам на сам, - ділиться Андрій. – Так ось про ПМГУ в цьому відношенні я можу сказати сьогодні тільки хороше. Зокрема, перед Новим роком я був приємно здивований, коли мені передали, що потрібно зайти до нашого дільничного комітету профспілки та отримати там солодкі подарунки до свята для своїх дітей, яких у мене троє.

Чесно кажучи, такого зовсім не очікував, бо розумію, що зараз допомоги в першу чергу потребують наші хлопці, які воюють на фронті. І, як я чув, ПМГУ якраз дуже багато робить, щоб підтримати наших військових.

Тож коли я отримав новорічні подарунки для кожного зі своїх дітей, це була справжня і від того ще більш позитивна несподіванка. Виявляється у нашому дільничкомі,  який очолює Олена Олександрівна Забродська, вирішили і знайшли можливість подбати таким чином про працівників, які є батьками в багатодітних сім`ях. (у ЦРМУ-2 таких родин три, всі вони отримали подарунки, які за власні кошти придбала голова дільничкому - Ред.).

діти

Подарунки моїм дітям дуже сподобалися, швидко вони з ними впоралися. Тож від усієї своєї родини хочеться подякувати ПМГУ за таку увагу до простих працівників – рядових членів профспілки. Чув, що незабаром організації ПМГУ на нашому підприємстві виповниться вже 90 років, гадаю, що вже сам цей факт багато про що говорить. Нескладно дійти висновку, що люди цій профспілці довіряють,тримаються її лав, а інакше звідки б у неї взялася 90-річна історія?

Так що бажаю профспілці з нагоди ювілею всього доброго, і маю сподівання, що в майбутньому я ще не раз матиму можливість оцінити «плюси» від перебування в ПМГУ».

Віктор БІЛИК, фото надано дільничкомом ЦРМУ-2 РВ