Новини

Відвідали ветеранів

Вчора весь світ вшановував пам`ять людей, які загинули в боротьбі з нацизмом або внаслідок його злочинів в період Другої світової війни. Але, погодьтеся, що не менш важливим є не забувати і про тих учасників тієї страшної війни, кому судилося пройти через її пекло і благополучно дожити до наших днів.  


Є такі люди і серед ветеранів ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Так ось відвідувати їх з гостинцями у ці травневі дні вже багато років є доброю традицією для ПО ПМГУ підприємства. Не став винятком і цей рік, хоча сьогодні значної уваги Профспілки потребує підтримка учасників нинішньої війни – працівників підприємства-спілчан, котрі зараз захищають Батьківщину від ворога в лавах української армії.


 Днями представники ПО ПМГУ та Ради ветеранів підприємства відвідали сімох ветеранів-учасників Другої світової війни, завітавши до них додому в гості, як завжди, не з пустими руками, а з продуктовими наборами від Профспілки.


Треба було бачити, як тільки раділи ці вже дуже старенькі люди тому, що спілчани з рідного підприємства, якому вони віддали багато років свого трудового життя, продовжують про них турбуватися навіть в нинішній нелегкий час.


Ветерани не приховували розчуленості, коли гості цікавилися їхнім самопочуттям, розпитували про потреби, а головне – обіцяли провідувати і в майбутньому.


Тож шановні наші ветерани: Костянтин Антонович Стадник, Дмитро Андрійович Королюк, Іван Андрійович Титаренко, Андрій Федотович Загон,  Станіслав Павлович Шумський, Микола Інокентійович Шевченко та Євдокія Григорівна Єршова – дай вам Бог здоров`я, щоб все з вами було добре, і чекайте знову на гостей-спілчан і в наступну річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

Віктор БІЛИК, фото надане учасниками поїздок