Новини

Відзвітувала міська організація

29 червня у онлайн-форматі відбулася XІV звітна конференція Криворізької міської організації Профспілки металургів і гірників України. У ній взяли участь 285 делегатів, серед яких 60 представляли ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Зі звітом про роботу міської ради ПМГУ в період з листопада 2019 року по червень 2022-го виступив голова міської організації Анатолій Макаренко. Від Контрольно-ревізійної комісії міської організації доповідала голова КРК Ліна Яцковська (ПО ПМГУ ПрАТ «Суха Балка»).

img

Серед представників «первинок», які брали слово на конференції, була голова ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Наталя Маринюк. Вона розповіла про роботу нашої профспілкової організації в умовах російської військової агресії проти України, а саме про те, як ПО ПМГУ підприємства допомагає членам Профспілки у лавах ЗСУ, НГУ, теорборони, їхнім сім’ям, вимушеним переселенцям, котрі знайшли притулок у Кривому Розі.

img

Перед делегатами конференції виступив також голова Профспілки металургів і гірників України Олександр Рябко. Він розповів про діяльність Профспілки у цей нелегкий для всієї України час, як на неї вплинула війна, які нові завдання поставила перед спілчанами. Голова ПМГУ відзначив, що  Криворізька міська організація ПМГУ першою з територіальних організацій Профспілки провела свою звітну конференцію.

img

Делегати конференції одноголосно визнали роботу міської ради ПМГУ у звітному періоді задовільною.

На конференції до складу міської ради ПМГУ було обрано голову комісії з охорони праці та пожежної безпеки ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Миколу Грибка.

Вл. інф.