Новини

Вітаємо зі святом!

Шановні працівники та ветерани ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»! Від імені профспілкового комітету ПО ПМГУ та від себе особисто щиро вітаю вас з 85-річчям від дня заснування підприємства!

85 років – це немалий період в діяльності підприємства, який вмістив у себе роки будівництва і становлення, нелегких випробувань, напруженої самовідданої праці кількох поколінь криворіжців. Весь цей час завод, побудований у степу в Кривому Розі, зростав і розширювався, постійно велись реконструкція та модернізація обладнання, удосконалювались технологічні процеси та організація праці. І сьогодні, пройшовши в двохтисячних роках етап приватизації, ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» є найбільшим підприємством гірничо-металургійного комплексу України, яке багато в чому визначає економіку нашої держави. 

Відрадно відзначити, що первинна організація Профспілки працівників металургійної та гірничовидобувної галузі ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» є найбільшою і найвпливовішою в галузі. Вона завжди стояла і буде стояти на захисті соціально-економічних прав та інтересів металургів, гірників, коксохіміків та представників інших професій багатотисячного трудового колективу. Як би не складалась економічна ситуація в країні та галузі, кожен член ПМГУ може бути впевнений у тому, що наша профспілка подбає і про безпечні умови праці, і про гідний рівень заробітної плати, а також про правову допомогу, оздоровлення та відпочинок 
працівників підприємства. 

Шановні друзі! Бажаю підприємству подальшого розвитку, нових інвестицій в модернізацію та запровадження сучасних технологій, відкриття нових робочих місць. Усім вам – гідної заробітної плати, міцного здоров’я, невичерпної енергії, реалізації всіх життєвих планів та сподівань, родинного благополуччя! 

Наталя МАРИНЮК, голова профспілкового комітету ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»