Новини

Вітання від профспілкових лідерів

Шановні працівники та ветерани ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та підрядних підприємств! Щиро вітаю Вас з Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості!

Представники гірничо-металургійної галузі завдяки своєму професіоналізму, сумлінному ставленню до праці створюють вагоме підгрунтя для розвитку національної економіки та реалізації значущих соціальних програм у нашому рідному місті, на регіональних та державному рівнях. Тому така важка, але дуже потрібна країні праця заслуговує самої глибокої поваги.

Одним з найпотужніших підприємств ГМК України є ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», яке незабаром відзначатиме ще одне свято – 85-річчя з дня свого пуску. Увесь цей час трудовий колектив підприємства завжди показував приклади високої відповідальності, витримки, загартованості нелегкими умовами праці, виявляв лідерські якості у вирішенні виробничих та соціальних питань. І протягом усіх минулих десятиріч завжди надійною опорою працівників підприємства була первинна організація профспілки металургів та гірників, а її опорою в свою чергу були активні небайдужі люди, готові разом відстоювати право кожного на справедливу винагороду за свою сумлінну працю, право на високі стандарти життя.

Бажаю всім, щоб після свята у Вас зберігся піднесений настрій, який додаватиме Вам наснаги у нелегкій праці на виробництві та громадській роботі. Зичу всім міцного здоров’я, миру, сімейного благополуччя та достатку, оптимізму та віри у власні сили.

Наталя МАРИНЮК, голова профкому ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Шановні колеги, працівники та ветерани ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»! Прийміть щирі вітання від Центрального комітету ПМГУ з Днем металурга і гірника України!

Гірничо-­металургійна галузь нашої країни об’єднала представників багатьох професій. Саме тут працюють віддані улюбленій справі люди, які примножують економічний і промисловий потенціал нашої держави.

Дорогі друзі! Ваша праця, важка і почесна, – приклад професіоналізму та мужності. І підтвердженням високого авторитету гірничо-­металургійних професій є факт, що на роботу в трудові колективи підприємств ГМК приходить багато молоді. А це означає, що у нас є майбутнє! Головне, щоб не рвався зв’язок поколінь, щоб досвідчені професіонали передавали молодим працівникам свої знання і вміння, особистим прикладом вчили відданості обраній професії, пояснювали важливість активної профспілкової позиції.

Сьогодні в нашій галузі багато проблем: виробничих, економічних, соціальних. І наше завдання: не дозволити перекласти весь тягар цих проблем на плечі трудящих! У кожного з нас повинна бути активна профспілкова позиція, готовність захищати своє право на гідне життя. Наш успіх – в єдності та солідарності всіх ланок Профспілки: від профгрупи до Центрального комітету!

У день професійного свята я хочу побажати вам і вашим родинам міцного здоров’я, успіхів у нелегкій праці, оптимізму та добробуту!

Сергій КОМИШЕВ, голова ЦК ПМГУ

Зі святом, металурги і гірники!

Природа наділила наш край земними багатствами, а криворіжців – особливим даром та роллю в історії. Тому не випадково криворізький характер став одним із символів твердості, міцності духу. Вольові, сміливі, працелюбні та фізично сильні люди є основою гірничо-­металургійного комплексу Кривбасу, промислової перлини України. Наші земляки вміють долати труднощі, разом перемагати в складних ситуаціях та наполегливо відстоювати свої соціальні інтереси.

Наближається День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, який щороку відзначається у третю неділю липня. Для Кривого Рогу – він особливий, адже майже в кожній родині є гірники або металурги.

Від імені Криворізького міського комітету ПМГУ сердечно вітаю всіх причетних до свята. Нехай цього дня, як і в наступні, буде багато світла, теплих та приємних слів, оточують однодумці, вірні товариші та надійні люди. Нехай ваші життєві шляхи будуть переповиті стрічками успіху та благополуччя, де матиме місце і професійний, і духовний ріст. Нехай до кожного приходить радість: через виробничі досягнення, через любов та злагоду в сім’ях, через відчуття, що життя проходить не марно. Живіть у мирі та гармонії з оточуючим світом, знаходьте підтримку в родині, колективах та нашій профспілці!

Анатолій МАКАРЕНКО, голова Криворізького міського комітету профспілки металургів і гірників України.