Новини

Як отримати готовий паспорт громадянина України під час карантину

Центр «Віза», під час карантину, працює у режимі максимально сприятливому для того, щоб громадяни залишалися вдома, при цьому зручно і швидко отримували послуги он-лайн. Паспортні питання не є виключенням: видача готових паспортів громадянина України перейшла на новий рівень обслуговування.

За інформацією Державної міграційної служби України (надалі – ДМС) в умовах карантину отримати готовий паспорт громадянина України або паспорт, до якого здійснено вклеювання фотокартки по досягненню відповідного віку можна у територіальному підрозділі ДМС за фактичним місцем перебування особи.

Тобто, якщо Ви здали паспорт громадянина України у вигляді книжечки на обмін за зареєстрованим місцем проживання, наприклад, у місті Харків, а нині Ви знаходитесь у місті Кривий Ріг, то отримати вже готову ІD-картку можна у територіальному підрозділі ДМС у місті Кривому Розі.

Графік обслуговування громадян в підрозділах  ДМС України, на період карантину, можна переглянути за активним посиланням.

Надаємо актуальну інформацію щодо прийому громадян районними відділами в м. Кривому Розі ГУ ДМС України в Дніпропетровській області:

График приема

Для того, щоб скористатись даною послугою необхідно зателефонувати на «гарячу лінію» ДМС України тієї області, де перебуває особа. Номери телефонів можна переглянути на сайті ДМС України у розділі Телефони «гарячих ліній».

ДМС


Звертаємо увагу, що паспорти зберігаються протягом одного року і отримувати їх без нагальної потреби, під час карантину, не обов’язково.

Бережіть себе і близьких!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»: 
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
Web: http://viza.kr.gov.ua • E-mail: viza@kr.gov.ua

За інформацією офіційного веб-порталу Кривого Рогу