Новини

З Днем народження підприємства

Шановні працівники ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», ТОВ «Ливарно-механічний завод», ПП «Стіл Сервіс», дорогі ветерани!
 
Щиро вітаю вас з 87-ю річницею з часу пуску нашого підприємства в експлуатацію!

За ці роки металургійне підприємство, народжене в криворізькому степу, пройшло славний шлях становлення та розвитку. Головними творцями його історії були і є люди, наші криворіжці – представники різних професій, віку, вподобань, яких об’єднує спільне бажання зробити все, аби підприємство стабільно працювало, давало робочі місця і гідну заробітну плату.

У день народження нашого підприємства прийміть слова великої подяки за вашу самовіддану працю, значний особистий внесок у його розвиток. Ви гідні найкращого.

На жаль, менеджмент ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» відмовився гідно оцінити вашу чесну працю та виконати домовленості, досягнуті з ПО ПМГУ підприємства, про підвищення окладів з 1 жовтня від 10 до 30 відсотків з найбільшим відсотком для робітничих професій.  
Заплановане менеджментом підприємства підвищення зарплати з 01.10.2021 та на наступні три роки на рівень інфляції плюс 1 відсоток не призведе до справедливої оплати вашої тяжкої праці, тому що відповідно до прогнозних показників інфляції це будуть необґрунтовано низькі відсотки підвищення окладів та тарифів. Саме тому профспілки, які представляють інтереси переважної більшості трудового колективу, відмовились погоджувати такі несправедливі пропозиції менеджменту. Хіба наші металурги, гірники, коксохіміки, представники інших професій багатотисячного колективу не заслужили отримувати гідну винагороду за свою важку працю?

Ми все ж сподіваємось, що менеджмент дотримає свого слова, і переговори з профспілками, що діють на підприємстві, дадуть позитивний результат.

У цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я, щастя, достатку та злагоди в родинах!
 

З повагою,
Голова первинної організації ПО ПМГУ
ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Н. Маринюк