Новини

З нагоди професійного свята

Оперативна нарада профспілкового активу ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», яка відбулась у вівторок, 12-го липня, пройшла в урочистій атмосфері, зібравши набагато більше ніж зазвичай людей. Чимало спілчан-працівників підприємства отримали запрошення приєднатись до учасників наради профактиву з нагоди професійного свята працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, яке відзначатиметься в Україні найближчої неділі.

img

Присутніх тепло привітала голова ПО ПМГУ підприємства Наталя Маринюк. Вона зазначила, що хоча зараз підприємство поки що не може працювати на повну потужність, але все ж є і добрі новини. Вони надходять з різних підрозділів та стосуються часткового відновлення там виробництва. З цього приводу Наталя Миколаївна висловила сподівання, що нинішні труднощі у роботі підприємства є тимчасовими, логістичні проблеми, до яких призвела російська агресія проти нашої країни, будуть вирішуватись і, таким чином, підприємство отримає можливість і надалі поступово збільшувати свої виробничі оберти.

Голова ПО ПМГУ подякувала присутнім спілчанам за сумлінну працю, активну участь у громадському житті, допомогу захисникам України, які зараз мужньо боронять рідну землю від ворога. Вона також побажала усім здоров`я, щоб все було добре з рідними та близькими людьми і, щоб якнайскоріше в нашу країну прийшов довгоочікуваний мир.

img

Після цього чимало присутніх отримали заслужені нагороди з нагоди професійного свята. 9 спілчан були удостоєні Нагрудного знака «За активну роботу в ПМГУ», серед них – слюсар-ремонтник вуглепідготовчого цеху КХВ Юрій Давиденко, слюсар-ремонтник ПП «Стіл Сервіс» Микола Шипила, кошторисник управління ТОВ «ЛМЗ» Юлія Паньків, інженер з ремонтів ДФ ГД Наталія Мужикова та інші.

Знаком «За вагомий внесок у розвиток соціального партнерства» було нагороджено начальника АТУ Андрія Кіндрата, а Нагрудний знак «Молодий лідер ПМГУ» вручили тунельнику газового господарства коксового цеху №1 КХВ Марії Мелецькій.

21 людину нагородили Почесною Грамотою Центральної Ради ПМГУ, стільки ж спілчан отримали Грамоту міської організації ПМГУ. 10 спілчан було відзначено Подякою голови Міської організації ПМГУ, а більше ніж 80 – Грамотою ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».