Новини

Запрошує оновлений буфет

Днями в рудоуправлінні гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» після проведеного ремонту відкрився буфет №10. Завдяки спільним зусиллям адміністрації ГД та первинної організації ПМГУ підприємства працівники відтепер мають можливість харчуватися в оновленому закладі громадського харчування. В результаті переговорів між адміністрацією та ПО ПМГУ свого часу після обстеження приміщення буфету № 10 та їдальні № 2 було прийнято спільне рішення про необхідність там капітального ремонту та виділено потрібні для його виконання кошти. 

Bufet

Як розповіла завідуюча виробництвом їдальні № 2 Світлана Болгуновська, послугами буфету № 10 (їдальня та буфет розміщені в одній будові) користуються в основному працівники рудоуправління, управління залізничного транспорту гірничого департаменту, копрового цеху метвиробництва та інших структурних підрозділів. «Після ремонту приміщення нашого буфету просто не впізнати: тут змонтовано сучасне освітлення, привабливих рис набули стіни, встановлено нові роздачу, вітрину, кавомашину, стіл, посадкові місця для бажаючих, кондиціонер, - говорить вона. – А зараз продовжується ремонт нашої їдальні. Сподіваємось, що за активної підтримки адміністрації ГД та первинної організації ПМГУ й вона незабаром гостинно відкриє свої двері». 

Нині в оновленому після ремонту буфеті явно не бракує відвідувачів. Як ми пересвідчились, заходять вони сюди в гарному настрої.

Андрій, машиніст насосних установок РУ ГД:

«Приміщення буфету тепер дуже привабливо виглядає - стало світліше, свіжіше, хороший асортимент продуктів на вітрині, є з чого вибрати».

Анна Скорнякова, інженер з ремонтів РУ ГД:

«Тепер тут затишно, зручно, гарно, добре видно асортимент, столики поставили. Ми вчора з подругою в обідню перерву посиділи за запашною кавою. Нам дуже сподобалось. Тепер чекаємо відкриття після оновлення їдальні, там дівчата готують дуже смачно, спасибі їм».

Сергій СОЛОВЙОВ