Новини

На Великодні свята посилять карантин

Голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко закликав мешканців залишатися вдома, зокрема, не відвідувати магазини та відмовитися від поїздок. Обмеження необхідні, аби уникнути скупчення людей під час Великодніх свят, наголосив очільник регіону. 

«На Великодні свята посилюємо карантин – відповідне рішення прийняла обласна комісія ТЕБ і НС. Такі заходи необхідні, аби уникнути скупчень людей і як наслідок – розповсюдження коронавірусної інфекції. Це особливо актуально зараз, адже за прогнозами Україна наближається до піку захворюваності. Подальший розвиток ситуації, зокрема, залежатиме і від поміркованої поведінки людей під час найближчих вихідних», – пояснив Олександр Бондаренко.

Він закликав мешканців області з 13:00 суботи до 6:00 понеділка не виходити з дому.

«Не відкладайте закупи на вихідні, а зробіть їх заздалегідь. Під час святкових днів відмовтеся від поїздок та походів по магазинах. Залишайтеся вдома», – підкреслив Олександр Бондаренко.

Обласна комісія ТЕБ і НС зобов’язала органи місцевого самоврядування Дніпропетровщини ввести додаткові протиепідемічні заходи цими вихідними – відповідно до законодавства.

 

Спільне доручення Голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Голови Дніпропетровської обласної ради від 15 квітня 2020 р. "Про невідкладні заходи з попередження поширенню коронавірусної хвороби COVID-19" ЗАВАНТАЖИТИ

Лист обласної комісії ТЕБ і НС
За інформацією Дніпропетровської обласної державної адміністрації
СТАТТІ ЗА ЦІЄЮ ТЕМОЮ: