Новини

Обережно! COVID-19!

На підприємстві вийшов наказ щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Для компанії безпека та здоров’я працівників – понад усе. Тож на підприємстві вживають усіх необхідних заходів для запобігання розповсюдженню коронавірусу. Основні заходи прописані в наказі, що вийшов 16 березня. Також детальну інформацію можна отримати у керівників своїх структурних підрозділів. Просимо кожного поставитися до виконання усіх заходів з наказу, що наведені нижче, зі всією відповідальністю. Пам’ятайте, що від ваших дій залежить здоров’я ваше, ваших колег та членів родин.

1. Згідно з наказом на підприємстві заборонене проведення всіх культурно-масових, спортивних, навчальних заходів, в тому числі шкіл для дітей співробітників, і наради чисельністю учасників понад 10 осіб. За можливості вони проводитимуться дистанційно в онлайн-форматі.

2. Скасоване проведення факультативних тренінгів, усіх видів навчання. Обов’язкові тренінги проводитимуться за умови проходження медичного огляду (вимірювання температури тіла) усіма учасниками.

3. Окремий пункт стосується службових відряджень як за кордон, так і територією України. Вони виключені для усіх співробітників. 

4. Буде розглянута можливість надання співробітникам щорічних відпусток поза графіком на період карантину або надання відпусток без збереження заробітної плати.

5. Персоналу рекомендується мінімізувати відвідування їдалень та буфетів.

6. Виробничий процес має бути організований з мінімальною кількістю переміщень персоналу територією підприємства.

7. Намагайтеся звести до мінімуму використання процесу погоджень будь-яких документів на паперових носіях, користуючись, переважно, засобами електронного зв’язку.

8. На території підприємства вводиться обов’язковий масочний режим, із забезпеченням використання захисних масок працівниками, які при виконанні своїх службових обов’язків мають контакт з великою кількістю людей – представники служби охорони на прохідних, працівники закладів громадського харчування, водії пасажирських автобусів, фахівці «Єдиного вікна».

9. Відповідні служби згідно з наказом повинні забезпечити закупівлю інфрачервоних термометрів, станцій з дезінфікуючим розчином, респіраторів з класом захисту не менше ffp-2 (в тому числі, додаткову кількість для всіх працівників підрозділів), рідке мило для санвузлів і дезінфікуючий засіб. До речі, перша партія інфрачервоних термометрів у кількості 50 штук, вже надійшла до медичної служби підприємства.

10. Дезінфекція поверхні перил, кабін ліфтів, меблів у їдальнях і поверхонь підлоги в місцях масового скупчення персоналу повинна проводитися з періодичністю не менше одного разу на 2 години, із забезпеченням постійної наявності рідкого мила в санвузлах.

11. На підприємстві буде організоване проведення обов’язкового вимірювання температури у працівників підприємства. Доступ робітників при температурі тіла 37,5 і вище на територію підприємства буде виключений.

12. На період карантину режим роботи системи Fingerprint зміниться на одноконтурну ідентифікацію за допомогою зчитування даних лише з картки. 

13. Посилюється санітарно-епідеміологічний контроль за забезпеченням безпечних умов у санаторії-профілакторії «Джерело».

14. Дія проекту «Путівка до відпустки» на період карантину зупиняється.

15. Для усіх працівників підприємства буде діяти гаряча телефонна лінія для звернень з питань, що стосуються поводження в умовах загрози зараження коронавірусом.

16. Пам’ятайте про необхідність дотримання загальних правил гігієни (регулярного миття рук милом не менше 20 секунд, провітрювання приміщень тощо). Також радимо вам дотримуватися правильного харчування, не купувати м’ясо, молоко, яйця та інші продукти харчування на стихійних ринках, не підгодовувати бродячих тварин. У разі появи у вас будь-яких ознак погіршення здоров’я, перебуваючи на роботі, зверніться до здоровпункту на підприємстві, перебуваючи вдома – до сімейного лікаря.

Бережіть себе та будьте здорові!

У «АрселорМіттал Кривий Ріг» створена «гаряча лінія», зателефонувавши на яку, ви можете поставити будь-яке медичне питання, що стосується запобігання зараженню COVID-19.

Зі станціонарного телефону набирайте 91-919, з мобільного + 38-056-49-91-919.
 

СТАТТІ ЗА ЦІЄЮ ТЕМОЮ: